Vi på Finska nu skaffade profilkläder för att kunna representera vårt projekt på ett snyggt, enhetligt och professionellt sätt. Vi beställde våra kläder från tsreklam.se, och det kan jag verkligen rekommendera. Det var smidigt att beställa, och leveransen gick snabbt och problemfritt. Kläderna som vi fick var väldigt snygga. De var i bra kvalitet och trycket var riktigt snyggt gjort.

Beställ profilkläder till er förening

42 - Profilkläder för snygg representation

Om du är aktiv i en förening kan det vara en god idé att investera i profilkläder. Det är ett bra sätt att visa tydligt vilken förening ni tillhör. Genom profilkläderna blir ni nästan som vandrande reklampelare för er förening. Om ni åker runt på matcher, tävlingar eller mässor kommer alla andra deltagare att omedelbart kunna se vilken förening ni tillhör. Dessutom kommer era egna medlemmar med största säkerhet att uppskatta att få klä sig i föreningens kläder. Profilkläder brukar alltid vara uppskattat.

Tänk på det här när ni beställer profilkläder

41 - Profilkläder för snygg representation

Det viktigaste att tänka på när ni ska beställa profilkläder är vilka behov ni har. Om kläderna inte fyller era behov är risken stor att de aldrig blir använda. Om förening är en fotbollsklubb kan det kanske vara en bra idé att beställa träningskläder eller överdragsbyxor. Om det istället rör sig om en simklubb är det kanske bättre med badmössor.

Det näst viktigaste är att era profilkläder följer er grafiska profil om ni har någon. Ni bör alltså hålla er till att använda föreningens officiella färger och etablerade logotyp. Om ni inte gör det är risken stor att er förening inte blir igenkänd, och då är investeringen förgäves. Skulle det vara så att er förening inte redan har en grafisk profil är det en rekommendation att ni börjar med att ta fram en sådan innan ni beställer era profilkläder. På det sättet kan ni se till att ni kan representera föreningen snyggt, både nu och i framtiden.